Соціальна, інформаційна та експертна мережа
випускників Національної академії державного
управління при Президентові України
та її регіональних інститутів

 

ПРОСИМО ПІДТРИМКИ. Як випускниця Національної академії державного управління 2006 року, магістр, кандидат наук з державного управління, прошу своїх колег, однодумців, друзів підтримати ідею (підписати петицію) щодо підпорядкування Академії та її регіональних інститутів Кабінету Міністрів України.


До цього часу Академія напряму підпорядковувалась Президенту України, АЛЕ відповідно до нещодавно підписаного Указу Президента України (05.11.2020), вона має перейти до сфери управління Міністерства освіти та науки України, а трудовий колектив прилаштуватись до системи іншого вищого учбового закладу.

 


Підписати петицію можна за лінком:
https://petition.president.gov.ua/petition/109124?fbclid=IwAR1ABmU7cF5o5PqSdeR6EG_jFhWdH2vCRd8oX1_0HkTl4AdH8EAIg-r6JXw

Лист профсоюзу НАДУ https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10158731532079204&id=836034203

опубліковано  доктором наук з державного управління Ією Дегтярьовою  Facebook :https://www.facebook.com/profile.php?id=836034203


У разі згоди та бажання допомогти, просимо поділитись публікацією на своїй сторінці Facebook або розмістити вищезгадані аргументи від свого імені.


Користуючись нагодою, хочу подякувати за багаторічне партнерство Асоціації докторів наук з державного управління та п. Василю Мартиненку та ГО "Нова еліта нації" (випускники ОРІДУ НАДУ) п. Степану Давтяну.


Вірю, що незважаючи на такі великі трансформації, наші спільноти завжди підтримають ідеї та починання один одного.

 

З повагою

Президент ВГО "ЕЛІТА ДЕРЖАВИ"

Піддубчак Ольга

QR code

Кроки влади щодо євроінтеграції Ви оцінюєте

Категорія: Опитування, Всього голосів: 171