Соціальна, інформаційна та експертна мережа
випускників Національної академії державного
управління при Президентові України
та її регіональних інститутів

Новини

Відео

Мінометам потрібні

Член ВГО "ЕЛІТА ДЕРЖАВИ", Юрій Лагутов, кандидат наук з державного управління, офіцер, який захищає кордони держави анонсує збір на квадрокоптер DJI Mavic 3T Thermal з нічним баченням.

Детальніше
19.01.2024

Гуманітарна місія. Міжнародне партнерство.

ВГО "ЕЛІТА ДЕРЖАВИ" підписала партнерську угоду з Міжнародною Організацією Міграції та розпочала роботу у Київській області.

Детальніше
12.12.2023

Наслідки війни в Україні для довкілля

Круглий стіл "Фактори прогнозування впливу на кліматичні зміни". Міжнародна наукова зустріч.

Детальніше
26.11.2023

ВГО "ЕЛІТА ДЕРЖАВИ" має новий Статут

На Загальних зборах членів ВГО "ЕЛІТА ДЕРЖАВИ" було проголосовано за нову редакцію Статуту. Редакція документу стосувалась цілей, завдань та покращення організаційної структури.

Детальніше
28.07.2023

Про новий склад Комітету з Національної премії України імені Тараса Шевченка

Членкиню ВГО "ЕЛІТА ДЕРЖАВИ" Лесю Мудрак обрано до складу Комітету з Національної премії України імені Тараса Шевченка. Наші вітання!

Детальніше
31.12.2022

Happy New Year 2023

Дорогі друзі, члени ВГО "ЕЛІТА ДЕРЖАВИ"! Давайте привітаємо один одного з прийдешнім Новим роком та подякуємо за все добро, яке було, є та буде поряд з нами. Нехай усі наші спільні та особисті мрії здійснюються у гармонії із Всесвітом. У 2023 році - 15 років нашему товариству! Тому хай у кожного з нас та нашої країни обставини складаються так, щоб усі повернулись, нарешті, додому, і ми святкували цю подію із легким серцем та радістю на душі.

Детальніше
05.09.2021

ВГО "ЕЛІТА ДЕРЖАВИ" увійшла до складу ГР при Мінсоцполітики

ВГО "ЕЛІТА ДЕРЖАВИ" вітає Оксану Кавтиш, доцента кафедри економіки і підприємництва, КПІ ім. Ігоря Сікорського, кандидата економічних наук, із входженням до складу Громадської ради при Мінсоцполітики.

Детальніше
05.08.2021

Відбулась перша оффлайн зустріч слухачів НН інституту публічного управління та державної служби Київського національного університету

Відбулась перша оффлайн зустріч слухачів Навчально-наукового інституту публічного управління та державної служби Київського національного університету імені Тараса Шевченка

Детальніше
20.04.2021

Вітаємо колегу із призначенням до спеціалізованої комісії Міністерства цифрової трансформації

Колектив ВГО "ЕЛІТА ДЕРЖАВИ" вітає Віце-президента ВГО Олександра Андрєєва з включеням до складу Комісії з відбору об’єктів, фінансування яких здійснюватиметься за рахунок субвенції з Державного бюджету місцевим бюджетам на розвиток мережі центрів надання адміністративних послуг.

Детальніше
27.12.2020

Громадянська позиція. Голова територіальної громади.

ВГО «ЕЛІТА ДЕРЖАВИ» вітає Тараса Кіцака, кандидата наук з державного управління, доцента Львівського регіонального інституту державного управління із офіційною реєстрацією кандидатом у на посаду сільського голови Мурованської територіальної громади.

Детальніше
Всі новини

Кроки влади щодо євроінтеграції Ви оцінюєте

Категорія: Опитування, Всього голосів: 171