Соціальна, інформаційна та експертна мережа
випускників Національної академії державного
управління при Президентові України
та її регіональних інститутів

СОНЯЧНИЙ ГОДИННИК.

Ювілей ВГО "ЕЛІТА ДЕРЖАВИ"- 10 років


ВГО "ЕЛІТА ДЕРЖАВИ", яка об'єднує випускників Національної академії державного управління при Президентові України, науковців та інших творчих і не байдужих громадян, провела черговий комунікативний захід для однокурсників, викладачів та колег. https://ed-ua.org/

На цей раз зустріч було присвячено святкуванню 10-тої річниці громадської діяльності Організації.
Організатори заходу були раді також запросити нових гостей та партнерів організації для неформального спілкування на свіжому повітрі в Етнографічному комплексі "Українське село". http://www.etno-selo.com.ua/ua/

На заході згадували як виникла ідея щодо створення Організації як Клубу для спілкування у 2007 році, як з’явилась назва та ідеологія організації (унікальна українська духовна демократія, співіснування на принципі раціонального альтруїзму), а також гортали сторінки виданої Організацією у 2014 році книги доктора соціологічних наук Марії Пірен «ЕЛІТОЛОГІЯ» (книга про те, якими рисами має бути наділена сучасна українська еліта).

Учасники мали можливість оглянути експозиції етнографічного комплексу (хатинки з різних областей України, ремесла, побут українців, зоопарк, теплиця з екзотичними рослинами та інш.), скуштувати власноруч приготовлені страви з мангалу, виявити конкурентоспроможність в командних іграх, а красномовність – в позитивних побажаннях.

На завершення зустрічі, просто відкритого зоряного неба, дмухали на свічки святкового торту і читали передбачення майбутнього, заховані у печиві.

Свої думки, якими вони бачать себе та свою державу у 2028 році, було складено в конверт та запечатано на 10 наступних років. Щоб був привід зустрітися і згадати цей приємний день.

Посвяту на членство в організації офіційно пройшли Alla Grechko – кандидат економічних наук, доцент (м. Київ) та Роксолана Караим (Roksolana Karaim), магістр державного управління, директор школи-інтернату для дітей зі зниженим слухом (м. Калуш, Івано-Франківська обл.).

Дякуємо за організацію заходу: Олександр Андрєєв (Oleksandr Andrieiev), Iaroslav Vyshnia, Alla Grechko, Богдан Дергалюк, Oksana Kavtysh, Андрей Кожевников, Анна Коломієць (Anna Kolomiiets), Ніколенко Галина, Вадим Овчаренко (Vadim Ovcharenko), Олена Олійниченко, Ольга Піддубчак (Olga Piddubchak), Владислав Романовський, Vita Tantsura

Окрема подяка:

за музичний супровід – Валерій Порядочний

за святковий торт – Алла Гречко

за фото – Юрій Захаров, Оксана Охріменко, Світлана Шворак, Наталія Хатнюк

за організацію частування під час святкування:
Наталия Дітрих
Копієвський Петро

 

 

QR code

Кроки влади щодо євроінтеграції Ви оцінюєте

Категорія: Опитування, Всього голосів: 171