Соціальна, інформаційна та експертна мережа
випускників Національної академії державного
управління при Президентові України
та її регіональних інститутів

Ініціатива ВГО "ЕЛІТА ДЕРЖАВИ" https://ed-ua.org/ щодо обізнаності школярів у питаннях функціонування Інтернету знайшла своє поширення.

Так, у п'ятницю 07.12.18 р., було проведено заняття за темою "НЕТИКЕТ. Правила спілкування в соціальних мережах" в Спеціалізованій школі І – ІІ ст. № 106 з поглибленим вивченням іноземних мов Шевченківського району м. Києва. Заняття проводив Andrii Todorov – фахівець у сфері IT.

А до цього було також проведено просвітницький захід також і в Спеціалізованій школі І – ІІ ст. № 91 з поглибленим вивченням інформатики Шевченківського району м. Києва.

Діти уважно та зі зацікавленістю слухали спікера, ставили багато запитань і ділилися власним досвідом. Було видно, що ця тема актуальна для них. Присутні на занятті дорослі висловили думку про важливість проведення такої лекції і для батьків школярів.

Дякуємо нашій колезі, магістру державного управління Vita Tantsura за сприяння та організаційну підтримку.

ДОВІДКА: Спікер заходу, Andrii Todorov, має десятирічний досвід в ІТ. Працював консультантом з інформаційних технологій, після чого отримав досвід у різних ролях: від аудитора IT до менеджера проектів.

Має сильні аналітичні навички та широке коло комп'ютерних експертиз.

Є незалежним консультантом, який співпрацює з бізнес-підрозділами компанії, та розвиває їх, застосовуючи методи та практику системного мислення

QR code

Кроки влади щодо євроінтеграції Ви оцінюєте

Категорія: Опитування, Всього голосів: 171